Termékek
Hírek
Blog
Még 0 Ft-ot kell vásárolni az ingyenes szállításhoz.

Összesen

0 Ft

0
Kosár

Összesen

0 Ft

Hogyan működik a vásárlás?

Tisztelt Vásárlóink!

 

 

Az egyes termékek mellett feltüntetett árak az ÁFA-t igen, de a házhozszállítás költségeit nem tartalmazzák. Az árak egy db termékre vonatkoznak, ha ettől eltérő információ nincs megadva a termékleírásban.

A megrendelés elküldése előtt bármikor megváltoztathatja, ellenőrizheti kosara tartalmát a 'kosár' menüpontra kattintva. Ha az adatok jóváhagyása után a kosarát megrendeli, akkor a rendszer a „pénztár"-hoz irányítja. A megrendelési folyamat a megrendelés jóváhagyásáig bármikor megszakítható, de a megrendelés, illetve annak összetétele, a jóváhagyás után már nem módosítható.

A rendszer a megrendelésről egy visszaigazoló e-mailt küld. Munkatársunk csakis abban az esetben veszi fel Önnel a kapcsolatot telefonon, vagy e-mailben, ha valamilyen nem várt probléma lépne fel.

 

A Stühmer webshopban megrendelt termékek raktári csomagolása körében minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a termék minőségének megőrzéséhez szükséges hőmérsékletet a szállítás során is biztosítsuk. Ennek ellenére meleg időjárási viszonyok között sajnos előfordulhat a csokoládé olvadása szállítás közben. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a nyári hónapokban megrendelt csokoládé termékeinket kizárólag a vevő saját felelősségére tudjuk szállítani és az időjárás miatt esetlegesen bekövetkező minőségi romlásért felelősséget nem tudunk vállalni.

 

Figyelem a sütemények és torták rendelése eltér az általánostól! Kérjük olvassa el a részleteket az utolsó bekezdésben!

 

Regisztráció

A Stühmer webshop-jában való böngészéshez, a szöveges tartalmak, vagy a termékek megtekintéséhez nem szükséges a regisztráció.

Bármilyen áru megrendelése előtt azonban regisztrálnia kell magát a rendszerben. A regisztráció során meg kell adnia a nevét, a kívánt szállítási címet, e-mail címet és telefonszámot. Ezen adatok megadása a rendelés teljesítéséhez szükséges. FONTOS! A regisztráció csak akkor sikeres, ha az általunk kiküldött aktiváló kód segítségével véglegesíti azt. Előfordul, hogy levelező alkalmazása a kódot tartalmazó e-mailt a kéretlen levelek közé irányítja (spam/levélszemét stb.). Mielőtt felkeres minket a sikertelen regisztráció miatt, kérjük ellenőrizze abban a mappában is levelünket!

Az adatok helyességét bármikor ellenőrizheti és módosíthatja, törölheti jóváhagyás előtt. Az adott megrendelés elküldött adatai az elküldést követően már nem módosíthatók. Minden új megrendelés előtt természetesen módosíthatja adatait.

A Stühmer Kft. az Ön által megadott információkat a vonatkozó adatvédelmi törvény betartásával, kizárólag írásbeli információ küldéséhez, a rendelési folyamat megkönnyítéséhez, valamint probléma esetén, az Önnel való kapcsolatfelvételhez használja.

 

Fizetési módok

Utánvét: A fizetés készpénzben utánvéttel történhet. Ekkor a szállítást végző futárnak kell kifizetni az áru ellenértékét. Sütemények és torták esetében a helyszínen, átvételkor kifizethető a rendelés.

 

Szállítási díj

Utánvéttel és átutalással belföldön: 1.270,- Ft
Ingyenes szállítást 12.700,- Ft feletti megrendelés esetén biztosítunk.

Sütemények és torták kizárólag személyes átvétellel, maklári cukrászdánkban.

 

Külföldi címre szállítandó megrendelés

Külföldi címre történő megrendelés esetén a szállítási díj egyedi kalkuláció alapján kerül kiajánlásra. Emiatt sajnos a Magyarországon érvényes (megrendelés összegéhez kötött) ingyenes szállítás itt nem értelmezhető. Külföldi címre történő rendelésnél csak előre utalással lehetséges kiegyenlíteni a vételárat és a fuvarköltséget. Úgynevezett harmadik országba történő értékesítésnél a vámmal és további terhekkel (pl. forgalmi adó) is számolnia kell a vevőnek!

 

Webshoppal kapcsolatos kérdések

Telefon: +36 70 600 8951
E-mail: webshop@stuhmer.hu

 

Sütemények és torták rendelése

Sütemény és torta termékekkel kapcsolatos megrendelést a termék tervezett átvételét legalább két nappal megelőzően fogadunk el. Vasárnapi átvételre csak a péntek 14 óráig leadott rendelések esetén van lehetőség.
A megrendelés leadása és elfogadása után a termék tervezett átvételét megelőző két napon belül a megrendelt termék elkészítése elkezdődik üzemünkben, ezért a megrendelés lemondására a termék tervezett átvételét megelőző két napon belül nincs lehetőség.
A megrendelt, de át nem vett termékekről átutalásos számlát állítunk ki a megrendelő részére, melynek értékét a számlán megjelölt számlaszámra köteles a megrendelő átutalás útján teljesíteni.

A rendelést e-mailben tudjuk fogadni a webshop@stuhmer.hu e-mail címre, az alábbi adatok megadásával:
- Megrendelő neve és telefonos elérhetősége
- Rendelni kívánt sütemények/torták megnevezése és mennyisége
- Felvétel időpontja (pl. 2018.07.26. délelőtt)
- Számlázási cím
A sütemények kizárólag maklári mintaboltunkban vehetőek át (H-3397 Maklár, Stühmer Frigyes u. 1.).

Mintaboltunk hétfői és keddi napokon zárva tart, így ezekre a napokra nem áll módunkban sütemény és torta rendelést felvenni.