Termékek
Hírek
Blog
Még 0 Ft-ot kell vásárolni az ingyenes szállításhoz.

Összesen

0 Ft

0
Kosár

Összesen

0 Ft

Kiszállítás

Tisztelt Vásárlóink!

 

 

Az egész ország területén szállítunk, melynek díja 1.270,- Ft.

Süteményeket kizárólag maklári cukrászdánkban lehet átvenni.

12.700,- Ft feletti rendelés esetén a szállítási költségeket a Stühmer Kft. átvállalja Öntől, azaz a szállítás ingyenes.

Kizárólag belföldi megrendeléseket áll módunkban elfogadni.
Rendelését bármely napon, bármely időben leadhatja, rendszerünk azt automatikusan feldolgozza és visszaigazolja Önnek e-mailben. A sütemények megrendelésének feltételeiről ITT tájékozódhat.
A szállítás előreláthatólag a rendelés leadását követő harmadik munkanapon megtörténik. (Előfordulhatnak kivételek pl. partnerünk hétvégén nem szállít, ezért a hét utolsó munkanapját megelőző nap 12 óra után leadott rendeléseket, csak a következő hét első munkanapján adjuk át a futárnak.)

A futár maximum háromszor kísérli meg telefonon felvenni Önnel a kapcsolatot, hogy az árut olyan időpontban szállítsa, amikor az Önnek alkalmas. Ha nem jár sikerrel, az árut visszaszállítja a Stühmer Kft. számára.
Munkatársunk további 1 hétig próbálja meg a kapcsolatfelvételt, aztán a megrendelést töröljük a rendszerből.

 

A Stühmer webshopban megrendelt termékek raktári csomagolása körében minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a termék minőségének megőrzéséhez szükséges hőmérsékletet a szállítás során is biztosítsuk. Ennek ellenére meleg időjárási viszonyok között sajnos előfordulhat a csokoládé olvadása szállítás közben. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a nyári hónapokban megrendelt csokoládé termékeinket kizárólag a vevő saját felelősségére tudjuk szállítani és az időjárás miatt esetlegesen bekövetkező minőségi romlásért felelősséget nem tudunk vállalni.

 

Külföldi címre szállítandó megrendelés

Külföldi címre történő megrendelés esetén a szállítási díj és határidő egyedi kalkuláció alapján kerül kiajánlásra. Emiatt sajnos a Magyarországon érvényes (megrendelés összegéhez kötött) ingyenes szállítás itt nem értelmezhető. Külföldi címre történő rendelésnél csak előre utalással lehetséges kiegyenlíteni a vételárat és a fuvarköltséget. Úgynevezett harmadik országba történő értékesítésnél a vámmal és további terhekkel (pl. forgalmi adó) is számolnia kell a vevőnek!

Webshoppal kapcsolatos kérdések (munkanapokon 8-16 óráig))

Telefon: +36 70 600 8951

E-mail: webshop@stuhmer.hu