Termékek
Hírek
Blog
Még 0 Ft-ot kell vásárolni az ingyenes szállításhoz.

Összesen

0 Ft

0
Kosár

Összesen

0 Ft

Vásárlási feltételek

 

 

A Stühmer webshopban megrendelt termékek raktári csomagolása körében minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a termék minőségének megőrzéséhez szükséges hőmérsékletet a szállítás során is biztosítsuk. Ennek ellenére meleg időjárási viszonyok között sajnos előfordulhat a csokoládé olvadása szállítás közben. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a nyári hónapokban megrendelt csokoládé termékeinket kizárólag a vevő saját felelősségére tudjuk szállítani és az időjárás miatt esetlegesen bekövetkező minőségi romlásért felelősséget nem tudunk vállalni.

 

A vásárolt termékekkel kapcsolatos mennyiségi és/vagy minőségi kifogás esetén szállítónk a kifogásolt terméket visszaszállítja, feltéve, ha a reklamáció már az átadásnál megtörtént.

 

Jogos reklamáció esetén – nem azt kapta, amit rendelt, nem annyit, sérült a csomagolás, stb. - cégünk felveszi Önnel a kapcsolatot egy új szállítási időpont egyeztetése végett. Az új szállítás költsége ebben az esetben természetesen cégünket terheli. 

 

A szerződéstől, az áru átvételétől számított 8 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat, ha a terméket bontatlanul vissza tudja szolgáltatni. Az áru ellenértékét és a megrendeléssel kapcsolatban felmerült esetleges fuvardíjat a Stühmer Kft. köteles legkésőbb 30 napon belül visszafizetni. Az áru visszaszállításának költségét ebben az esetben Önnek kell viselni.

 

A Stühmer webshopjában vásárolt árukat nem lehet továbbértékesíteni. Kereskedelmi partnerek számára egyedi kondíciókat kínálunk, ezért ilyen irányú érdeklődés esetén kérjük, vegyék fel velünk a közvetlen kapcsolatot a fent, illetve a 'Kapcsolat' menüpont alatt megadott telefonon, vagy e-mailben.

 

Ha bármilyen kérdése, kérése, észrevétele, vagy problémája lenne cégünk működésével, az általunk forgalmazott termékekkel kapcsolatban, kérjük, jelezze azt nekünk. Forduljon hozzánk bizalommal hétfőtől péntekig, 08.00-16.00 óra között a 0636 517372-es telefonszámon, vagy a hét bármely napján a stuhmer@stuhmer.hu vagy a megrendeles@stuhmer.hu e-mail címeken. Webshoppal kapcsolatban: +36 70 600 8951 vagy webshop@stuhmer.hu

 

Külföldi címre szállítandó megrendelés
Külföldi címre történő megrendelés esetén a szállítási díj egyedi kalkuláció alapján kerül kiajánlásra. Emiatt sajnos a Magyarországon érvényes (megrendelés összegéhez kötött) ingyenes szállítás itt nem értelmezhető. Külföldi címre történő rendelésnél csak előre utalással lehetséges kiegyenlíteni a vételárat és a fuvarköltséget. Úgynevezett harmadik országba történő értékesítésnél a vámmal és további terhekkel (pl. forgalmi adó) is számolnia kell a vevőnek!

 

Sütemények és torták rendelése

Sütemény és torta termékekkel kapcsolatos megrendelést a termék tervezett átvételét legalább két nappal megelőzően fogadunk el. Vasárnapi átvételre csak a péntek 14 óráig leadott rendelések esetén van lehetőség.
A megrendelés leadása és elfogadása után a termék tervezett átvételét megelőző két napon belül a megrendelt termék elkészítése elkezdődik üzemünkben, ezért a megrendelés lemondására a termék tervezett átvételét megelőző két napon belül nincs lehetőség.
A megrendelt, de át nem vett termékekről átutalásos számlát állítunk ki a megrendelő részére, melynek értékét a számlán megjelölt számlaszámra köteles a megrendelő átutalás útján teljesíteni.
Mintaboltunk hétfői és keddi napokon zárva tart, így ezekre a napokra nem áll módunkban sütemény és torta rendelést felvenni.